Om Matildas Bod

Matildas Bod är egentligen tre bodar, fulla av charmiga antikviteter blandat med kuriosa och några få väl utvalda nytillverkade produkter. Vissa saker säljer vi i våra webbutiker Byggnadsvårdsboden och Vintagesmycken, och vid förfrågan även vissa saker som du hittar här på matildasbod.se. Vill du se vårt fulla utbud och samtidigt uppleva atmosfären här på Slorudsborg, där Fröding skrev flera av sina mest uppskattade dikter, rekommenderar vi ett besök hos oss i Brunskog.

Visst är e-handel bra för många saker, men vissa antikviteter måste bara ses och upplevas "på riktigt". Större och ömtåliga saker som möbler, glas och porslin säljer vi endast i våra bodar i Brunskog. På vår hemsida försöker vi uppdatera bilder efterhand på vad som finns på lager just nu men detta är bara en liten del av vad vi har i bodarna. En del varor kan vara slutsålda då vi kanske ännu inte hunnit uppdatera bilderna.

 Är du på jakt efter något speciellt är du välkommen att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig hitta det du söker.

Välkommen till våra antik- och kuriosabodar!


Köpvillkor vid distanshandel på matildasbod.se

Betalning

Vid beställning från Matildas Bod via mejl eller telefon tillämpar vi förskottsbetalning till vårt bankkonto. Kontonumret fås vid beställning.

Frakt

Frakt tillkommer på alla beställningar som ska skickas.

Ansvar

Vi ansvarar inte för Postens hantering av brev/paket, men vi packar väldigt noggrant och om så önskas kan vi skicka ditt paket med REK (60 kr extra). Skickar även med Schenker (försäkrat).

Avhämtning

Självklart får du gärna hämta ditt fynd hos oss om du vill. I allmänhet kan vi lägga undan saker i upp till två veckor vid förskottsbetalning.


Våra webbutiker

Handlar du via någon av våra webbutiker så är det villkoren där som gäller:

www.byggnadsvardsboden.se

www.vintagesmycken.se